Trenutni problem sa pruzimanjem literature i brojčanikom preuzimanja

          Dugujemo Vam veliko izvinjenje svima! :-(
          Zahvaljujući korisniku "Lija" koji nam je danas javio o uočenom problemu - i kome dugujemo zbog toga ogromnu zahvalnost! - tek danas smo otkrili specifičan problem sa preuzimanjem literature koji je postojao izgleda proteklih par dana.

          Problem smo za sada uspeli da rešimo nekom privremenom varijantom kojom brojčanik preuzimanja neće beležiti nova preuzimanja literature (tj. ostaće do sada zabeležene vrednosti), no čim uspemo da dođemo i do kvalitetnog trajnog rešenja - brojčanik će nastaviti da beleži broj preuzimanja (od momenta kada to rešimo).

          Još jedared svima se izvinjavamo na neprijatnosti; molimo Vas da nam se slobodno javite kada naiđete na neki problem (u komentarima kod literature gde naiđete problem ili na strani: https://www.oispartak.com/srl/contact ); i nadasve još jedared se neizmerno zahvaljujemo korisniku Lija, pošto je problem bio stvarno specifičan pa ga ne bismo ni uočili da nam nije sugerisano (u prvi mah bili čak ubeđeni da je sve ok)!

          Veliki Vam od srca pozdrav svima! :-)

 

NADOPUNA INFORMACIJA 06.06.2019.:

         Od danas je brojčanik ponovo u funkciji! :-)
         U brojkama koje vidite u ukupnim pregledima preuzete literature (na Naslovnoj strani) i na pojedinačnim naslovima - prosto su onda izostavljena brojanja preuzimanja koja su bila aktuelna u ovih nekih 2,5 meseca (od 27.marta do 6.juna 2019.).

         Trebalo bi da je sve sad ok, ali ako kojim slučajem uočite neki problem koji nam je promakao - molimo Vas da nas obavestite putem kontakt forme (https://www.oispartak.com/srl/contact ).