Igraj za Život - droga ne. (2002.)

Igraj za Život - droga ne. (Uz opise narkotika i prigodne radionice - brošura se trudi da ukaže kako adolescentu prići na što prijemčiviji način po pitanju razmatranja problema narkomanije.)
Autor: 
prof. dr Biljana Trebješanin (psiholog), dr Ljiljana Krstić (neuropsihijatar), Ljiljana Novković (pedagog)
Godina: 
2002
Mesto izdavanja: 
Beograd
Opis: 

          Izdanje Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije - Uprave za sport iz 2002. godine, koje su sastavili prof. dr Biljana Trebješanin (psiholog), dr Ljiljana Krstić (neuropsihijatar) i Ljiljana Novković (pedagog).

          Sjajno odrađena brošura prvenstveno namenjena nastavnicima, ali koja će još kako poslužiti i roditeljima i ostalima koji rade sa decom!

          Uz osnovne opise narkotičkih sredstava i njihovog delovanja, te kvalitetno osmišljene prigodne radionice - brošura se prvenstveno trudi da ukaže na načine kako da se često i buntovnom ili od strane društva povodljivom adolescentu priđe na što prijemčiviji način kako ga ne bismo u startu odbili od sebe, nego da bi ostao otvoren za dijalog i kvalitetno zajedničko i samo-rasuđivanje po pitanju problema narkomanije.

          Topla preporuka svima koji imaju dodira sa vaspitanjem dece i adolescenata!

          Kao dodatno uvođenje u brošuru, evo uvodnih napomena njenih autora i pregleda njenog sadržaja:

Sastavili prof. dr Biljana Trebješanin (psiholog), dr Ljiljana Krstić (neuropsihijatar) i Ljiljana Novković (pedagog). Izdanje Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije - Uprave za sport iz 2002. godine. Sastavili prof. dr Biljana Trebješanin (psiholog), dr Ljiljana Krstić (neuropsihijatar) i Ljiljana Novković (pedagog). Izdanje Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije - Uprave za sport iz 2002. god. Sadržaj 1 Sastavili prof. dr Biljana Trebješanin (psiholog), dr Ljiljana Krstić (neuropsihijatar) i Ljiljana Novković (pedagog). Izdanje Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije - Uprave za sport iz 2002. god. Sadržaj 2

 

          /  Uz ovaj naslov preporučujemo vam i knjigu iste tematike "Znanjem protiv zla - prevencija bolesti zavisnosti (zbornik radova) (2003.)", koju takođe možete naći na našem sajtu.

Preuzeto 31 puta