IZVIĐAČ - broj 2 - Priručnik za rukovodioce izviđačkih jedinica (izdanje iz 1973.)

Naslovna strana Priručnika za rukovodioce izviđačkih jedinica ''IZVIĐAČ'', broj 2, izdanje iz 1973.godine
Autor: 
urednik ovog izdanja je Bojan Bošnjak, a ovaj broj su pripremili: Slavko Bjažić, Bojan Bošnjak, Zlatko Glavanović, Nina Peternel, Dobroslav Supan, Zlatko Šnur i Krunoslav Žigrović
Godina: 
1973
Mesto izdavanja: 
Zagreb
Opis: 

          Pred Vama je očito 1.izdanje drugog dela poznatog Priručnika za rukovodioce izviđačkih jedinica "IZVIĐAČ" iz 1973. godine koje je uredio Bojan Bošnjak.

          Namerno naglašavamo ove podatke o ovom izdanju, s obzirom da na sajtu imamo i izdanje čitavog ovog serijala priručnika iz kasnijih godina, gde je gradivo po knjigama malo drugačije raspoređeno a i pojedini nastavci ovog priručnika se pojavljuju tek u tom kasnijem serijalu, pa treba čisto malo obratiti pažnju po tom pitanju da ne bi bilo zabune.

          Inače, knjige čitavog tog serijala iz kasnijih godina (za brojeve 1-2 i 3-4 nisu označene godine izdanja, dok su brojevi 5-6 iz 1980., br.7 je iz 1981., a broj 8-10 je iz 1984. godine) - možete uz opise pronaći ovde >>.

          Ovaj naslov je (uz i druge! :-) ) - dar našem tavanu za sve Vas/nas :-) od Damira Gornika - Grge iz O.I.''Vladimir Nazor'' - Karlovac, koji nam je ovaj naslov prosledio u skeniranom obliku. Hvala mu veliko na daru i trudu! :-)

Preuzeto 133 puta