IZVIĐAČ - broj 1 - Priručnik za rukovodioce izviđačkih jedinica (III izdanje iz 1975.)

Naslovna strana Priručnika za rukovodioce izviđačkih jedinica ''IZVIĐAČ'', broj 1, 3.izdanje iz 1975.godine
Autor: 
urednik ovog izdanja je Slavko Bjažić, a ovaj broj su pripremili: Vinko Panjkov, Nina Peternel, Krunoslav Žigrović, Bojan Bošnjak, Slavko Bjažić i Jakša Kovačev, a korišćen i materijal Danka Oblaka i Kamila Ferenčaka
Godina: 
1975
Mesto izdavanja: 
Zagreb
Opis: 

          Pred Vama je 3.izdanje prvog dela poznatog Priručnika za rukovodioce izviđačkih jedinica "IZVIĐAČ" iz 1975. godine koje je uredio Slavko Bjažić.

          Namerno naglašavamo ove podatke o ovom izdanju, s obzirom da na sajtu imamo i izdanje čitavog ovog serijala priručnika iz kasnijih godina, gde je gradivo po knjigama malo drugačije raspoređeno a i pojedini nastavci ovog priručnika se pojavljuju tek u tom kasnijem serijalu, pa treba čisto malo obratiti pažnju po tom pitanju da ne bi bilo zabune.

          Inače, knjige čitavog tog serijala iz kasnijih godina (za brojeve 1-2 i 3-4 nisu označene godine izdanja, dok su brojevi 5-6 iz 1980., br.7 je iz 1981., a broj 8-10 je iz 1984. godine) - možete uz opise pronaći ovde >>.

          Ovaj naslov je (uz i druge! :-) ) - dar našem tavanu za sve Vas/nas :-) od Damira Gornika - Grge iz O.I.''Vladimir Nazor'' - Karlovac, koji nam je ovaj naslov prosledio u skeniranom obliku. Hvala mu veliko na daru i trudu! :-)

Preuzeto 143 puta