Upokojio se naš voljeni Živojin
- Žika Izviđač -
otac "Našeg Tavančeta"

Upokojio se naš Žika Izviđač, otac "Našeg Tavančeta"

Napomena oko načina registrovanja (otvaranja korisničkog naloga) na sajtu

          Pošto čujemo da je bilo nejasnoća oko načina otvaranja korisničkog naloga (registracije) za pristup materijalu na sajtu - postavili smo dopunjeno uputstvo kod samog mesta za registraciju, a evo i ovako još jedared da istaknemo to pojašnjenje i time pokušamo da se "izvadimo" za svoj propust što je to ostajalo tako nedorečeno. :-/

          U svakom slučaju ako i dalje bude nekih problema - možete nam se uvek obratiti ovde>>.

 

Napomena oko načina kreiranja novog korisničkog naloga

          Kada ste uneli Vaše korisničko ime koje želite i (važeću) adresu elektronske pošte – na adresu elektronske pošte koju ste uneli poslat Vam je mejl sa jednokratnim linkom (link važi samo 24 časa, pa ako ga ne iskoristite u tom periodu morate ponoviti postupak) na koji treba da kliknete i time će vaš nalog biti aktiviran i biće Vam ponuđeno da podesite Vašu lozinku.
          Posle tog prvog inicijalnog prijavljivanja na sajt putem linka, na sajt se ubuduće prijavljujete samo unosom Vašeg korisničkog imena i Vaše lozinke.

          Još neke napomene pošto vidimo da se javljaju još neke specifične zabune.

U čitavom gore navedenom procesu pojavljuju se 3 različite stvari:
          1) Korisničko ime (Janko, Marko, Vrtirep,... - Važno za naglasiti - ovde ne unosite svoju mejl adresu!)
          2) Adresa elektronske pošte (važeća Vaša e-mail adresa gde će Vam biti poslat link za registraciju, unosite je samo prvi put - kod kreiranja novog naloga)
          3) Lozinka (po Vašem izboru, unosite je tek nakon što Vam je poslat link za registraciju na mejl adresu, a potom kod svakog novog prijavljivanja na sajt - unosite samo nju i korisničko ime).
 

          Da biste proverili da li ste prijavljeni na sajt - pogledajte da li možete da očitate neku od postavljene literature, ili pak da li vam sa leve strane stoje linkovi: "Odjavljivanje" i "Vaš nalog". - U oba slučaja (i ako možete da očitate fajlove i vidite rečene linkove) - znači da ste uspešno prijavljeni na sajt! :-)

 

Napomena oko eventualnog problema sa primanjem mejla sa linkom za ulazak na sajt

          Ako ne možete da nađete u svom prijemnom sandučetu mejl sa linkom za pristup našem sajtu koji Vam je poslat automatski sa našeg sajta nakon Vaše registracije ili promene šifre - proverite da li Vam je mejl greškom (nesavršenim globalnim parametrima za detekciju neželjene pošte) prebačen automatski u spam/junk/trash/smeće/otpad sanduče!