TOPOGRAFIJA - Krešimir Pleše

TOPOGRAFIJA - Krešimir Pleše
Autor: 
Krešimir Pleše
Izdavač:  
Krešimir Pleše
Godina: 
2006
Mesto izdavanja: 
http://free-vu.t-com.hr/Kresimir-Plese/index.htm
Opis: 

          Nezaobilazan topo-priručnik i topo-škola za topografske sladokusce, vojnike, izviđače, planinare, ... za školovanje kadrova iz oblasti topografije i orijentacije ...!!!

          Taman smo mislili kako smo nažalost presušili sa novim materijalom za očito najtraženiju kategoriju literature na našem sajtu (=topografiju), kad - "skakanje od radosti" na delu! :-) I zbog nas i zbog svih Vas "topografskih sladokusaca"!! :-) Krešimir Pleše nas je kontaktirao i poslao nam za sve nas ovo njegovo pravo biserče među topografskim priručnicima!! :-) U momentu nas je ostavio bez daha svojim gestom!! :-)

          Naša od srca blagodarnost Krešimiru na njegovom daru i dodatnom bogaćenju izviđačkog tavančeta čitavom društvancetu (doduše - ima nas trenutno oko 450 u "ekipi", pa je sad već ipak pitanje koliko više možemo ovako da nam tepamo!?! ;-) )! :-)

          Inače, sa ovim superiška topo-priručnikom / topo-školom u formi sajta - mogli ste se već ranije susretati i na autorovoj internet stranici (koju ste mogli naći i na našem još uvek radnom spisku preporučenih sajtova pošto nas je materijal u samom startu oduševio kada ga otkrismo prošle godine!).

          Šta reći o samoj knjizi?! Pa lično - ne bismo Vam mnogo ni pričali! ;-) Prosto da ne kvarimo iznenađenje i oduševljenje darom tokom njegovog pregleda! :-) - Pogledajte, pa ćete se i sami uveriti da je ovo nezaobilazno štivo u oblasti topografije i orijentacije, te time nezaobilazan priručnik i u izviđačkom radu!!

          Naglasili bismo da je priručnik pravljen i u formi topo-škole, odn. posle svake oblasti (što bi rekli - nastavne jedinice) - uvek se ubacuje i deo "Savet za obradu teme" prvenstveno namenjen organizatorima / voditeljima topo-tečaja, čime čitav materijal dobija još jedan neverovatan kvalitet i da kažemo originalnost među standardnom literaturom ovog tipa. Zbog toga, knjiga je nezaobilazna osnovna literatura i pri radu na obrazovanju izviđačkih kadrova!

          I pre nego što pohrlite sa pregledom, još jedared - samo jedno veliko hvala Krešimire - ljudino i care! :-) Svaka čast! :-)

Preuzeto 597 puta