PRIDRUŽI SE U AVANTURI !!! - Prijem novih članova u Odred

Prijem novih članova u Odred izviđača ''Spartak'' Subotica

          Ako si iz Subotice i okoline, ako te privlači sticanje novih drugara (iz čitave Srbije pa i šire), putovanja i druženja, ako bi voleo da stičeš nove praktične veštine za snalaženje u prirodi, da se bolje orijentišeš u prostoru, da umeš da se snalaziš pomoću karte i iščitavaš njene tajne, ako želiš da se igraš, voliš li da zapevaš, da se takmičiš, da trčiš skačeš pentraš se i šetaš po prirodi na čistom vazduhu, da dišeš zdravo punim plućima, odmoriš oči i glavu malo od igrica i fejsa - družeći se i igrajući se sa drugarima u prirodnom i realnom čovekovom okruženju, ... - ovo je samo početak ulaska u avanturu koju možeš da iskusiš u našem Odredu izviđača "Spartak" iz Subotice! :-)

Očekujemo te raširenih ruku i otvorena srca za druženje sa tobom! :-)

          Za sve detaljnije informacije oko aktuelnih termina sastanaka na koje možeš da dođeš i upoznaš se sa našim radom i našim članovima, pa ako ti se svidi i da nam se pridružiš - možeš nas kontaktirati:

  1. Na mobilni telefon:     063 / 81-55-067   (ili na:  062 / 17-89-148 )
  2. u privatnoj poruci na našem fejsbuk profilu:     https://www.facebook.com/oispartak.subotica (novi odredski profil - od maja 2015.)
  3. ili putem mejla:     oispartak@yahoo.com,

a nalazimo se u ulici Petrinjska br. 5 (više informacija i lokacija na mapi).

          Za još neke detalje o našim svakodnevnim aktivnostima, preporučujemo ti da "baciš pogled" ;-) i na našu fejsbuk stranicu gde imaš i "brdooo" ;-) naših fotografija (bar je bilo na starom našem profilu :-/ , sadašnji fond slika je iznova u izgradnji od maja 2015.) sa raznih akcija, takmičenja, putovanja, druženja, taborovanja,... kako aktuelnih generacija, tako i nekih ranijih subotičkih izviđača (vrlo moguće da nađeš i nekog iz familije! :-) )!

          Za upoznavanje sa različitim izviđačkim aktivnostima, preporučujemo ti da pogledaš superiška i sladak kraći video klip "Izviđači u Srbiji - Scouts in Serbia" , a za detaljniji uvid u raznovrsne izviđačke veštine zastupljene na izviđačkom višeboju (takmičenju iz mnogobrojnih izviđačkih disciplina) možeš pogledati i naš video materijal sa prošlogodišnjeg Državnog izviđačkog višeboja "PALIĆ 2013" čiji smo bili domaćini:

                         1.  Prvi deo snimka DIV "Palić 2013"

                         2.  Drugi deo snimka DIV "Palić 2013"

DOBRO NAM DOŠLI!!! :-)

 

Pridruži se avanturi!!! - Odred izviđača ''Spartak'' iz Subotice